Laat je fiets gratis herstellen op dinsdag 8 december

Op dinsdag 8/12 kun je als VUB-student of personeelslid gratis kleine pannes laten verhelpen. Lekke banden, versnellingen, remmen, kettingen…worden gratis hersteld/vervangen, je betaalt enkel de materiaalkosten. Je kunt ook bij de fietsenmaker terecht voor een fietskaart van Brussel, VUB-fluohesjes…

Stuur een mail met je naam, wat er herstelt dient te worden en op welke uren je kunt langskomen met je fiets naar mobiliteitscoordinator@vub.ac.be voor maandag 7/12, 17u. Wees zo specifiek mogelijk (vermeld bvb de maat van je banden als je die nodig hebt).

Je kunt je fiets voor een les/meeting binnenbrengen en later (spreek af met de fietsenmaker tot hoe laat dit kan) weer ophalen. Laat dan ook je gsm-nummer na, zodat we je kunnen bellen mochten er grotere kosten zijn (>20 euro). Studentenfietsen worden zo goed als mogelijk weer veilig en rijklaar gemaakt. We starten omstreeks 11u30. De dag zelf langskomen kan ook, maar dan riskeer je even te moeten wachten. Betalen kan met bancontact.

Niet op de campus die dag maar wel interesse: stuur ook een mailtje, je wordt op de hoogte gehouden wanneer de fietsenmaker weer langskomt (voorjaar 2016).

Fietstips & fietstricks

Andere nuttige tips om je te verplaatsen van en naar de campussen zijn gebundeld op www.vub.ac.be/MICO > Mobiliteit. Je vindt er de goedkoopste formules om te pendelen, wat met je fiets, carpoolen… Studenten kunnen terecht op https://my.vub.ac.be/mobiliteit

Waar & wanneer

dinsdag 08/12, vanaf 11u30 in de ateliers van de technische dienst (gebouw A, inrit naar beneden, eerste lokaal rechts). Contact: mobiliteitscoordinator@vub.ac.be of 02 629 14 76