Blokpermanentie op 9 januari voor studenten 1e bachelor

De examens komen er bijna aan … Tijdens de blokweken heb je misschien nog enkele gerichte inhoudelijke vragen, zal je merken dat er nog steeds enkele oefeningen zijn die niet vlotten of dat je problemen hebt met het instuderen.
Om je hierbij te helpen wordt er voor de eerstejaarsstudenten op woensdag 9 januari een blokpermanentie georganiseerd. Hieraan wordt een gratis blokontbijt gekoppeld. Er zullen die dag professoren en assistenten aanwezig zijn in de ruimtes van het Geïntegreerd Begeleidingslandschap (GBL) (de Medische Bibliotheek). Voor vragen i.v.m. studieproblemen kan je zoals steeds terecht bij het SBC-team.

Meer info hierover en het permanentierooster vind je op MY.VUB en op Pointcarré, n.l. via de cursus van het Studiebegeleidingscentrum.

Inschrijven: vanaf 18 december tot 7 januari: via Pointcarré van het Studiebegeleidingscentrum, en dit via de afsprakenlijst (per vak). Wie zich zou vergeten in te schrijven, is zeker ook nog welkom!

Extra info nodig? Neem contact op met het SBC (Pascale, Katrien of Eveline).