13 augustus 2013: Blokpermanentie 2e zit voor studenten 1e bachelor

Tijdens de blokperiode voor 2de zit zullen er misschien nog enkele gerichte inhoudelijke vragen komen of zijn er nog enkele oefeningen die niet vlotten. Daarom organiseren we vanuit het Studiebegeleidingslandschap (SBC) ook voor deze zittijd een blokpermanentie op dinsdag 13 augustus.

We willen jullie zoveel mogelijk motiveren tijdens de blok en jullie de mogelijkheid geven om op die dag aan de professoren en/of assistenten én aan jullie medestudenten vragen te stellen. Voor vragen ivm studieproblemen kan je zoals steeds terecht bij het SBC-team of bij de studentenpsycholoog.

Meer informatie én het permanentierooster met de beschikbaarheid van de docenten vind je op MY.VUB.
Inschrijven: vanaf 29 juli tot 12 augustus: via Pointcarré van het SBC, via de aankondigingenpagina, nl. via de afsprakenlijst van het SBC. Wie zich zou vergeten in te schrijven, is zeker ook nog welkom!

Extra info nodig? Neem contact op met het Studiebegeleidingscentrum Jette (Pascale, Katrien of Eveline).