VUB-student Katoo Muylle ontvangt Best Student Award uit handen van Nobelprijswinnaar Jean- Marie Lehn

Katoo Muylle, doctoraatsstudent in de Farmaceutische Wetenschappen aan de VUB is door het Institute for Interdisciplinary Innovation in healthcare, onderscheiden met de Best Student Award – Best Individual Performance of the Interdisciplinary Program in Translational Medicine 2017. De prijs werd haar overhandigd op de campus van de ULB door de Franse onderzoeker Jean-Marie Lehn, laureaat van de Nobelprijs voor scheikunde in 1987.

De cursus bestond uit 15 halve dagen met interactieve sessies waarin de studenten basiskennis opdoen en een holistische kijk krijgen op de complexe processen die wetenschappelijke vooruitgang vertalen naar nieuwe standaarden in de zorg.

De Best Student Award levert Katoo Muylle een gratis deelname op van een weekcursus Translational Research and Medicine Development in Berlijn, aangeboden door het Fonds Baillet Latour en Frontiers. Van harte gefeliciteerd, namens de faculteit Geneeskunde en Farmacie!