Volg het voorbeeld van Dr. Maggie De Block, studeer geneeskunde aan de VUB

Maggie De Block (UMC Fellow VUB): "Als jonge studente heb ik gekozen voor de VUB voor mijn opleiding geneeskunde omdat we in kleine groepen konden werken en veel klinische stages konden lopen. Later , als huisarts in Merchtem, heb ik studenten geneeskunde die hun stage in mijn praktijk wilden lopen, met open armen ontvangen. En nu, als UMC Fellow VUB , blijf ik nauw verbonden met de universiteit.”

Maggie De Block behaalde de graad van Doctor in de Geneeskunde in 1988 aan de VUB. Ze was huisarts van 1988 tot 2011, voordat zij de staatssecretaris voor Asiel en Migratie, Maatschappelijke Integratie en Armoedebestrijding werd. Haar doel was om een humaan en correct beleid te voeren en om zoveel mogelijk mensen uit de armoede te helpen, ondanks de huidige economische crisis. In 2014 werd zij minister voor Sociale Zaken en Volksgezondheid.

Ook anderen getuigen over hun ervaringen bij het studeren aan de Vrije Universiteit Brusel, kijkt u zelf?