BRUCE 3.2A


Beste student,

Gelieve deze enquête in te vullen na elke maand stage.
Deze enquête hoeft NIET ingevuld te worden na een wetenschappelijke stage.

De enquête peilt eerst naar een aantal officiële elementen, waarna een 20-tal (aantal afhankelijk van de dienst) vragen worden gesteld over de dienst zelf.

Hoewel de enquête gebouwd is om de verschillen tussen de diensten op te vangen kan het zijn dat vragen niet van toepassing lijken voor een specifieke dienst. Dit mag je aanduiden in de "opmerkingen" zodat dit  zo vlug mogelijk kan aangepast worden. Je kan bij deze vragen "neutraal" antwoorden OF je kan de term "patiënten" interpreteren als "aanbod".

Tot slot word je gevraagd om per begeleider een vijftal vragen te beantwoorden. Voor de begeleiders in het UZ Brussel gebeurt dit via een extra link. 

Alvast bedankt!

Ps: het kan van pas komen om alle info rond de stage zoals je die terug vindt op https://gf.vub.ac.be/alle-info-rond-stages.php, te herlezen als je problemen hebt met een bepaalde vraag.

 

Indien er problemen of vragen opduiken tijdens het invullen van deze enquête kan je terecht bij Secretariaat.geneeskunde@gf.vub.ac.be

 

Specifieke problemen:

  • Je hebt je punten nog niet ontvangen: antwoord neutraal op vragen die hierop betrekking hebben.
  • Je weet niet meer welke enquêtes je al invulde: in januari en juni/juli ontvang je een overzicht, probeer doorheen het jaar zo snel mogelijk na elke stage de enquête in te vullen!