Ontmoetingsdag Ardennen voor nieuwe eerstejaarsstudenten 2014

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de Faculteit Geneeskunde en Farmacie in samenwerking met de Geneeskundige Kring en de Farmaceutische Kring ook dit jaar weer een ontmoetingsdag voor de nieuwe eerstejaarsstudenten in het hartje van de Ardennen. Een survival avontuur in Dinant, met onder andere paintballen en een kajaktocht op het programma. De bedoeling van deze tocht is vooral om het contact binnen de nieuwe studentengroep te bevorderen. Na een eerste week stilzwijgend in het auditorium naast elkaar te zitten, is dit de perfecte manier om de persoon naast jou beter leren kennen!

Dit niet te missen evenement vindt plaats op zaterdag 27 september, in het weekend na de eerste officiële lesweek. Zo hebben jullie de kans om elkaar wat beter te leren kennen in een omgeving ver weg van alle hoorcolleges en practica. Iedereen die vorig jaar besloot mee te gaan, vond dit een bijzonder leuke en geslaagde activiteit. Belangrijker nog is dat de eerstejaars het er ook algemeen over eens waren dat ze hierdoor een hoop jaargenoten beter hebben leren kennen.

De reis heen en terug gebeurt per autobus en is in de prijs inbegrepen. Alle activiteiten worden gesuperviseerd door plaatselijke monitoren zodat de veiligheid op elk moment gegarandeerd wordt. Bij aankomst terug in Jette wordt er jullie ook nog een warme maaltijd voorgeschoteld.

De normale prijs voor het geheel bedraagt iets meer dan 60 € per persoon. Dankzij de gulle steun van de Faculteit, de Sociale Sector en de beide studentenkringen dienen jullie slechts 30 € te betalen!

We wensen jullie nu al veel succes met jullie studies aan de VUB en hopelijk tot binnenkort!

Prof. A. Dupont, Decaan, J. Van Nuffel Geneeskundige Kring en B. Van Uytvanck Farmaceutische Kring

Voor bijkomende informatie kan je steeds terecht op onze website (http://www.gkjette.comhttp://www.gkjette.com)

Mailen kan ook altijd op het algemene mailadres: gk@gf.vub.ac.be

Praktisch:

- Wanneer: Zaterdag 27 september 2014

- Vertrek: 8u30 ’s ochtends onder de brug waar de bussen stoppen

- Thuiskomst: 18u-19, met daarna een warme maaltijd

- Benodigdheden: Kleren die vuil of nat mogen worden

- Financieel: Storten kan op het rekeningnummer BE28363091944320 / BBRUBEBB met duidelijke vermelding van Betaling Dinant, gevolgd door je voor- en familienaam.