CAMPUSKNIP UPDATE: Laatste loodjes Tram 9 - andere inrit vanaf 1 september

In de frontzone voor de polykliniek wordt vanaf 1 september tot aan de tunnel een groen en verkeersveilig plein aangelegd naar de bus-en tramhaltes én keert het Villo station terug (heropent oktober 2017). Vanaf vrijdag dient u via de andere (tweede) inrit naar de tunnel te rijden. Raadpleeg het plan in bijlage!

De aannemer engageerde zich een veilige doorgang voor fietsers en voetgangers te vrijwaren.

Tegen de start van het academiejaar is de hinder van de werken i.k.v. Tram 9 als alles volgens plan loopt, voorbij.

Nog tot nieuwjaar is de facultaire campus geknipt omwille van de rioleringswerken.

Dit betekent dat

• De facultaire gebouwen zone ABCDR en omliggende parkeerplaatsen via de hoofdingang van de campus te bereiken zijn.
  • De facultaire gebouwen zone EFGHK en omliggende parkings via de inrit langs gebouw K te bereiken zijn. De uitrit gebeurt via een nieuwe uitrit aan gebouw GH.
  • Fietsers voor de zone EFGHK fietsen binnen en buiten langs de stoep van gebouw K. Gelieve af te stappen voor de veiligheid.  Er is een extra fietsingang onderzocht voor gebouw GH, maar om veiligheidsreden (nabijheid werf en uitrit) houden we alle fietsbewegingen voor EFGHK liever langs gebouw K.
  • Wie de verkeerde lus nam: geen nood, er is opnieuw tweerichtingsverkeer mogelijk op de volledige Dikke Beuklaan vanaf 1 augustus.

Omwille van de werf zijn ook minder parkeerplaatsen beschikbaar. Let bij het parkeren op de veilige doorgang voor andere weggebruikers en hulpdiensten. Gedurende de werf kunnen VUB personeelsleden en studenten op vertoon van de personeels-of studentenkaart gratis parkeren op de parking Bowling Stones, op 750 m wandelen van de campus. De campus staat de laatste dagen vol tussen 9 en 10u, het loont dus zeker de moeite al uit te wijken naar de Bowling Stones parking.

U ontvangt in bijlage nogmaals een bereikbaarheidsplan voor deze CAMPUSKNIP.