Blokpermanenties voor studenten op woensdag 3 juni 2015

Misschien brengt de blokperiode het stresskonijn in jou naar boven? Geen zorgen, want de blok-permanenties zijn er om jou door deze moeilijke periode heen te helpen. Op woensdag 3 juni worden deze begeleidingsactiviteiten (vooral voor eerstejaarsstudenten) georganiseerd op campus Jette.

Met enkele gerichte inhoudelijke vragen of oefeningen die niet vlotten kan je op die dag terecht bij je docenten en assistenten. De medewerkers van het StudieBegeleidingsCentrum (SBC) kunnen je helpen met je studiemethode, het voorbereiden op examens of met vragen over je studievoortgang. Kom die dag gewoon langs op het contactpunt of stuur een mailtje.

Meer informatie én het permanentierooster met de beschikbaarheid van de docenten vind je op MY.VUBMY.VUB.