Blokpermanenties Jette voor eerstejaarsstudenten 7 januari 2015

De examens staan voor de deur. Misschien brengt de blokperiode het stresskonijn in jou naar boven. Geen zorgen, want de blokpermanenties zijn er om jou door deze moeilijke periode heen te helpen. Op woensdag 7 januari (tenzij anders vermeld) worden deze begeleidingsactiviteiten vooral voor eerstejaarsstudenten georganiseerd op campus Jette. Dit is bovendien gekoppeld aan een ontbijtje.

Met enkele gerichte inhoudelijke vragen of oefeningen die niet vlotten kan je terecht bij je docenten en assistenten. De medewerkers van het StudieBegeleidingsCentrum (SBC) helpen je met je studiemethode, het afleggen van examens of met vragen over je studievoortgang. Kom die dag gewoon langs op ons bureau of stuur een mailtje.

Meer informatie én het permanentierooster met de beschikbaarheid van de docenten vind je op MY.VUB