Prijs Kankeronderzoek uitgereikt aan zes VUB-doctorandi

Tijdens de vijfde editie van de Oncology Research Centre (ORC) dag, op 26 november 2016, werd de Prijs Kankeronderzoek uitgereikt. Deze Prijs wordt gedoneerd door het ORC van de VUB, ondersteund door legaten Noë en De Smet. Zes doctoraatsstudenten met onderzoeksprojecten in verschillende kankeronderzoekdisciplines ontvingen een starters- of afwerkingsbeurs:

• Yannick De Vlaeminck (LMCT, Molecular en cellular Therapy, VUB)
  • Sarah Melhaoui (LMCT)
  • Sven de Mey (TROP, Translational Radiation Oncology, supportive care and Physics, VUB)
  • Rajendra Bahadur Shahi (LMMO, Laboratory of Medical and Molecular Oncology, UZ Brussel)
  • Amir Noeparast (LMMO)
  • Pieterjan Debie (ICMI, In Vivo Cellular and Molecular Imaging Center, VUB).

prijs kankeronderzoek nov16

Op 26 november 2016 tijdens de vijfde editie van de ORC dag, vond de prijsuitreiking van de “Prijs Kankeronderzoek” plaats. Zes PhD studenten kwamen voor een starters- of afwerkbeurs in aanmerking met hun project dat kadert binnen verschillende disciplines van kankeronderzoek. De kandidaten zijn Yannick De Vaeminck (LMCT, Molecular en cellular Therapy, VUB), Sarah Melhaoui (LMCT), Sven de Mey (TROP, Translational Radiation Oncology, supportive care and Physics, VUB), Rajendra Bahadur Shahi (LMMO, Laboratory of Medical and Molecular Oncology, UZ Brussel) Amir Noeparast (LMMO) en Pieterjan Debie (ICMI, In Vivo Cellular and Molecular Imaging Center, VUB).

De prijs werd vanuit de VUB gedoneerd door het Oncology Research Centre (ORC) en ondersteund door legaten Noë en De Smet.